Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inaktuell med avseende på årstiden, men inte i övrigt.


VÅRSTÄDNING


en dag ska det bli ordning här
en vårstädning ska komma
då lyfter mörka moln av sorg
som planen gör från bromma
då fejas det, då putsas det
tillbaks med disciplinen
då böljar friska vindar
i nya vårgardinen
en dag så gör vi upp med
vissa gamla handlingsmönster
då släpper vi in ny luft
öppnar nytputsade fönster
skelettet i min garderob
ska jag en dag begrava
och krutröken ska skingras
som den gjorde i poltava
nu är jag ganska nedgången
och templet har jag misskött
men snart ska alltihopa
dofta himmel och pånyttfött

LARZ GUSTAFSSON 080304






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-29 09:12



Bookmark and Share


  mare VIP
...vad härligt........befriande.....
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP