Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMMELSBLÅTT


flickan som gav bort en regnbåge
säg mig, var finns hon nu?
under en konstig period
trodde jag det var du
allt flöt iväg åt galet håll
medan en värld såg på
nu spelar detta ingen roll
mina blå möter himlens blå

hon som gav löften
och svek dem sen
säg, vad gör hon i dag?
under en mystisk tidsepok
glömde jag mose lag
kusten bar bud om äventyr
vardagen var så grå
men dagarna går och åren flyr
mina blå möter himlens blå

hon som skrev ett sånt härligt brev
säg, vad blev hon av?
hon som mötte mig på princess
när jag var punkens slav
blomman på rymmen en högsommardag
var hon en av de ytterst få?
det får jag aldrig svaret på
mina blå möter himlens blå

"panta rei" är nån form av slagord nu
men jag kontrar med "vaya con dios!"
för jag har inte tid
för sagor nu
jag ska fortsätta kämpa
och slåss
det vatten som rann
under broarna
rann långt ut i havet ändå
ny vind över heden
och moarna
mina blå möter himlens blå

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 09:28



Bookmark and Share


  mare VIP
.....bra skrivna tankar.........
2008-06-29

  Elaine.S VIP
Tillbakablickar och framtidstankar...bra att tänka till ibland vad allt står för..
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP