Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött bäst före evigheten

Älskling, ditt hjärta väger så tungt
min ryggsäck spricker snart
Kan inte bära det med mig
Mitt eget tynger mig till marken
med ditt ännu längre
Släpp inte taget
men hjälp mig att gå
Luta dig mot mig
jag gör detsamma
och med vårt hjärta i varandras ryggsäck
faller vi genom verkligheten




Fri vers av Tacroy
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-06-30 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tacroy
Tacroy