Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shanzellizäy

hon säger allt som faller henne in

inte alls galen bara fullkomligt fri!

Allt som faller henne in, det är ord och mer ord

alltid nya ord, likt ett pirr i nerver skriker hon nya ord

vi lyssnar till hennes ord och försöker finna sans men det infinner sig aldrig

shattnella är nog det vanligast förekommande en trygghet i det ordet som säger att jag är hemma.




Fri vers av meio
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-30 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meio
meio