Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en gammal visa från 1100-talet. Det finns en melodi också men den kan jag ju inte skriva ner :P


Djävulen till Häst

Djävulen till häst jag fann
ridande mot gården
Hatt och löshår hade han
Ilsken han drevo fåren

Jorden bäva himlen brann
Ingen dock till döde
Tunnan brast och vattnet rann
åter till källans flöde




Övriga genrer av n@
Läst 501 gånger
Publicerad 2008-07-01 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

n@
n@