Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu (Sökes...


Sökes: en oskuld
- alltså en som ännu minns
att livet är eld -




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 15:10



Bookmark and Share


    Ola L
perfekt!
2008-07-01

  Almagrundet
Så mitt-i-prick!
2008-07-01

  Rachel Roth
förtjusande!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP