Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just kidding, of course!


Åldrandets komik?

 

 

Numera

så är måhända

den perfekta

natten

när han klär på sig

och går ut

och letar

efter katten.

Medan hon

tyst och diskret

släcker alla ljusen

och så effektivt hon kan

gömmer undan

musen..

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-02 18:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Dagens bästa. Oj!!! *Ler med den största munnen*
2008-07-03

    Bodil Sandberg
Hahahahahaahaahahahahaa..underbart!!!!!!direkt i bokishyllan!!
2008-07-03

  Kalle.O
Ler och hoppas det inte händer mig..,är ju fortfarande ung menar jag=)
Kul dikt!
2008-07-02

  TheDouche
Hehe, väldigt rolig dikt och den flyter på på ett bra sätt ochså, applåd!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP