Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Elin

Lägg av dig din
mask.

Och jag ska fånga
dina tårar i hjärtat.

Jag är
föralltid
här.

Redo att samla upp
skärvorna
av ditt trasiga liv.

Och
mina ögon
ser
fastän de är
tröttsamt
döende.

Verkligheten har
skurit
i dem.

Såsom den nu gör i
dina.




Övriga genrer av cathla
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-02 22:35



Bookmark and Share


    en tid för länge sedan
oh så vemodigt och ja, vackert på något sätt!
tack för läsningen
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

cathla