Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, min vän

Fallskärmen, livet, allt vi jagat ryms under den.
Tänkt om vi bara hade fäll ut den också.
Fan, sa du. Jag sa livet, min vän.

Alkohol, status, ångest och lite klamydia.
Det var mycket spyor den natten, efter ljummet vin och kondomlöst ångest-sex.
Fan, sa du. Jag sa livet, min vän.

Tre timmar senare, meningslös technopop, intensivt jagande av ett one night stand, stimorol, och ett brustet hjärta.

Jag vill ha alvedon för smärtan.
Elton john är inte här, svarade jag.
Fan, sa du. Jag sa livet, min vän




Övriga genrer av Aequritas
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-07-03 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aequritas