Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden inom

Visst sparka på mig när jag ligger,
ser du inte att jag tigger?
Ett skott i pannan snälla jag ber,
du får gärna placera fler.
En sista vila jag behöver,
en sådan som söver.
Mig ska ni glömma,
vidare ska ni drömma.
Ett liv fyllt med chanser,
ett annat utan.
Vidare jag för skutan.
In i en annan värld,
jag styr min färd.
Du åt min framfart skrattar,
jag om mitt roder fattar.
Ser du mitt kall?
Starkare än alla fähundars skall.
Häll ut blodet, och stärk modet!




Fri vers av sincan
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan