Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand

Du var min diamant,
du var mitt guld,
Nu är du bara sand,
Sand som man kan hitta på varje strand,
Du är som ett korn i mängden,
Du är precis som alla andra,
Trodde ju att du var perfekt,
Jag trodde ju verkligen de, Men så fel man kan ha.
Jag ville vara vid din sida både natt och dag.
jag var verkligen lycklig med dig,
Men tydligen inte du,
nu står jag här helt ensam,
och kan inte hitta ut,
varför ska allt bra ta slut?

Försvinn, gå iväg,
jag vill inte att du ska finnas där,
Jag vill hellre vara ensam och inte olyckligt kär,
jag vill ha någon som kan få mig förstå vad kärlek verkligen är.


Du är bara som sand,
som har runnit ur mitt sinne,
Du förblir ett minne...









Övriga genrer av bompi
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-04 01:49



Bookmark and Share


  AnnaMy
Visst är det synd att folk bara flyter med, blir som de andra och som du beskriver det; ännu ett sandkorn på stranden.
2008-07-06

  Kathrina
sista stycket är klockrent formulerat, det är precis så det är!
2008-07-06

  Teresia Ridell
Snygga liknelser !
2008-07-04

  fågel grå
Jag förstår dig.
Men hon är inte som alla andra.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

bompi
bompi

Senast publicerade
Sand
funderare.
* Se alla