Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alvarligt talat

 

Alvarsäng

kargskönhet i mångfaldens flora

 

Nu är jag hemma

vattnetssaltstänk

 

Världar förenas

 

Alvar i skönhet

prakt

 

En Ö

i ett land

 

Är en hamn 

i säregen famn




Fri vers av humla
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 10:48



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Önskar jag hade en segelbåt jag med ...

Vackert flöde - som blir än vackrare mot bakgrunden till den inspirationskälla jag anar ...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

humla