Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå hem

a silent walk home
with an illusion
of being for once

someone
to care for




Fri vers av hipolito
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-07-04 15:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I do not fattar rikligt
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

hipolito