Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Jag tänker på hur mycket jag har gått igenom

En pappa som tog sitt liv

Psykiska misshandeln

Våldtäkten

Mist kontakt med mamma

Åter fått kontakt med mamma

En sambo som va psykopat

Ex pojkvän med drogmissbruk

Mobbningen jag blev utsatt för

Missfallet

Kronofogden

Opererad 4 gånger

Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst

En heldel motgångar har jag varit med om

Men på något vis har jag alltid tagit mig ur det

Har alltid hittat styrkan men det är tack vare mina vänner

Som jag har hittat den igen

Det är ni som har hjälpt mig i svåra stunder

Och gett mig styrkan åter

Vi är starka tillsammans i vått och torrt

Tack för att ni finns


LOVE








Övriga genrer av Dontlove
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-07 13:01



Bookmark and Share


  Tricia Johansson
JAg önaskar jag var lika stark som du! Känner igen mig grymt mycket i den text, och jag skulle kunna säga gång på gång hur fantastisk jag tycker att den är! Applåd!
2008-07-20

    ej medlem längre
»Let your spirit stay unbroken, may you not be deterred« Peter Gabriel
2008-07-16

    Petro Nella
mycket stark och läsvärd text
2008-07-08

  Burn
Din styrka verkar vara stor, och så även dina vänners, och det är en mycket bra grund. Speciellt om man gått igenom det du beskriver. Stark text.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove