Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns nog många som insett och jag är bara en i mängden. Förhoppningsvis blir vi fler.


Tillväxt eller undergång!

Det finns nog ingen som kan förneka att strävan efter ständigt ökad tillväxt under mer än hundra år är det som mer än något annat genomsyrar hela vårt samhälle och påverkar alltfler människors vardag i alla världens länder.

I takt med denna strävan har vi sett en miljöförstöring som vi troligen inte sedd vidden av ännu och klimatförändringar som kommer att förändra livet på jorden inom mindre tid än en mansålder. En miljöförstöring och klimatförändringar som redan påverkar och mer och mer kommer att påverka hela vårt samhälle och alltfler människors vardag i alla världens länder.

Kan vi då verkligen utesluta att det inte är just denna strävan efter ständigt ökad tillväxt som är den primära orsaken till miljöförstöringen och kommande klimatförändringar?




Övriga genrer av Huleberg
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Huleberg
Huleberg