Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld

Luften mättades med ro

Och min kropp uppfylldes

Mitt kött med lugn och ljus

Och blodet gav mig trygghet




Övriga genrer av FredrikH
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 23:20



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Skön att läsa........
2008-08-27

  Cris
Oj.. det var uppfyllande.
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

FredrikH
FredrikH