Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alexander den store var inte stygg... hur hade ni reagerat?


alexander den store var inte stygg...

alexander den store var antaglien tidernas människa, så ung o så smart o listig o erfaren...jag begriper inte hur... det är som han verkligen var en Gud....han var för bra för att va sann. 32 år gammal o så mkt uträttat...vem fan kan mäta sig med det....INGEN!




Övriga genrer av w. sickert
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-07-10 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

w. sickert