Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale inspirerade förstås, vem skulle det annars ha kunnat vart?


Kritik på en text XVII









lodjuret tänkte


jaget
har aldrig
ägt en katt

men katten trodde sig
äga jaget




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP