Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?????

Vi har känt varandra i många år
Jag ser dig som min vän, nästan som en bror

Plötsligt en kyss du ger mig
Bedyrar dina känslor för mig

Även fast jag vet att alkoholen talar åt dig

För enbart när spriten flödar
Du säger dig älska mig

I natt du lyfte luren och åter ringer mig

Yrvaken svarar jag och förvirringen spreds hos mig

Du yra om att du dog när du fick veta att jag sambo skulle bli med en väninna

För ni har kommit er osams

En vän som vi båda har gemensamt

Du kunde inte tycka om mig för du ogillar henne

??????

Förvirringen min, den steg

Även fast ny dag är kommen

Så fattar jag ingenting

???????




Övriga genrer av Dontlove
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-10 20:04



Bookmark and Share


  Dontlove
Du har så rätt Svenna :)
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove