Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu...bagatell



Utan kompass med
mödosamma steg vill på
livets oändliga
väg obekymrad om vad
som väntar bortom krönet

ser han tiden an




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-11 06:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuvlig upplevelse.
Snyggt skildrad.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP