Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens Kraft

En känsla starkare än hat

Serverad på ett silverfat

Man tackar och tar emot

Skickar iväg en illasinnad fot

Taggarna utåt såklart

Som en illasinnad art

Men ack så rar

Och stryk man tar

I ett ögonblick man dör

I ett annat man spelet för

Skicka nålar i en våldsam attack

Tar emot stryk som ett tack

Vifta med den vita fanan

Dö i slutet av sagan

Sorgens kraft inget slår

Den mig fördärvat flår




Fri vers av sincan
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 23:56



Bookmark and Share


    Hahahahaaa
Håller med Mats, bra rimmat.. men väldigt arg text.
2008-07-13

  Mats Henricson
Bra rimmat, jag är också en rimmare, läs mig gärna...
Du finner orden så bra, precis, de sitter som de ska....
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sincan