Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta har frusit till is ....

Du fick mig att åter le och du gav mig viljan till att trotsa ödet

Du svek mig

Konstigt nog känner jag ingen sorg

Lite besviken men inte mycket mer än så

Mitt hjärta håller på att frysa till is

Helt kallt raderar jag varje mess du sänt mig

Ditt nummer finns nu mer inte kvar i min mobil

Jag släpper dig till ditt öde och jag går till mitt övergivna öde

Och så lär det för bli

För mitt hjärta har frusit till is





Övriga genrer av Dontlove
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-13 17:32



Bookmark and Share


  friheten
Mycket starket skriven!!!
2008-07-19

  aol
grymt om svek ruggigt
en dag tinas du upp igen
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove