Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hatad

Jag hatar det du frambringar och så

Du är äcklande och oönskad som få

Kräv inte något av mig

Då jag föraktar allt av från dig

Kan du inte bara försvinna eller dö

Men likt förbannat du dyker upp vid tö




Fri vers av sincan
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 17:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

sincan