Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.jesper.nu/filmer/Djur/5121-Katt_och_chihuahua/

(medhårs är fan trist)

 




inte snällt - snälla baby

 

 

 

 

 

jo du -babylove-

 

när du tycker om mej

som bara du kan - då växer jag - till akta -

 

allt du ger mig liksom; comes around - du får - men bara

 

med måtta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 21:41



Bookmark and Share


    Vit Vinge
Jag gillade den.
Bra skrivet!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga