Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden har inget ansikte...bagatell



Kvinna i sliten
slokhatt smeker en svart katt
månskenet spelar
över mörkt vatten någon
kommer att dö den natten

skogen andas tyst
allt är stilla ingen kan
tro att en gammal
kvinna med slokhatt och svart
katt kan göra dem illa

när månen går i
moln hörs vargen yla en
förvarning om att
en ljummen natt efterföljs
av morgondagens kyla




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var en kuslig stäming du förmedlar, men du gör det bra.
Vi kan inte fly det oundvikliga.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP