Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

atombomb


jag är så full av nya intryck
att jag vill slänga mig på golvet och gråta
skratta, tumla runt, tala i upphetsade gåtor
jag vill springa gatorna runt och skrika att
NI VET INGENTING, JAG VET INTE HELLER NÅGONTING
OCH DET ÄR OKEJ ATT VI INTE VET NÅT ALLS.
för det är så! för denna lilla gnutta existens jag blivit given
att skriva min egen historia på
behöver inte innehålla sådant som andra tyckt vore viktigt
utan vad jag sett och vad JAG känt




Övriga genrer av Ganjasmuggling
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling