Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är du

Skrattar för mig själv
När jag ser hur du försöker
Aldrig är det lätt
Att vara någon annan
Du kan nita idioter
Du kan hata allt du ser
Skrattar för mig själv..
Jag vet vem du egentligen är..




Övriga genrer av SuperSweMe3
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-19 00:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du vet vem hon är,
människan,
då är det nog rätt kört för henne,
människan
2008-08-16

  Domino
Vacker!!!
2008-07-20

  Desert dust
bra :)
2008-07-20

    ingvar VIP
Nej, det är aldrig lätt att söka vara någon annan..
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

SuperSweMe3
SuperSweMe3