Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Ett ord ett liv kan ändra
Ett slut en start ska bli
En kärlek ett hat kan vända
Det är så det kommer förbli






Övriga genrer av SuperSweMe3
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-19 02:04



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Alldeles underbara rader!
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Fin och tänkvärd!
2008-07-19

    Nicklas VIP
Gillar detta.
Bra!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

SuperSweMe3
SuperSweMe3