Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lånade det engelska ordet abyss, då det är finare och bättre än den svenska översättningen. Ha överseende.


Jag skar ut ditt hjärta

I ett sista försök till kärlek mellan oss
Jag skar ut ditt hjärta, och ådrorna jag skar loss
Det pumpade några trötta slag i min hand
Nu jag vandrar ensam mot livets rand
Jag förde hjärtat mot min mun i en kyss
Ingenting existerar nu i vår abyss
Jag pressade ditt hjärta mellan mina händer
Jag drack av blodet och bet tag med mina tänder
Nu är vi äntligen förenade till sist
Tack vare mig och min outtröttliga list

Snart vi synas där dimman aldrig lättnar
Där mörkret aldrig skingras
Där ljuset inte finns

Åter där vi vår kärlek till varandra minns




Fri vers av sincan
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan