Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn ditt barn..

Jag kommer cyklande i mitten av en väg, och på sidorna av vägen finns det grusbelagda trottoarer, uppradade av parkerade bilar. Husen är gamla, och jag som cyklat denna vägen så många gånger förr, vet att det är inget hjärtligt område. På min vänstra sida ser jag en pojke gå bland bilarna med blicken bakåt, och på min högra sida ett gäng andra små pojkar. Allt var normalt tills jag hör pojken till vänster om mig med blicken bakåt, säga. "Ni kan välja att inte göra så mera.". Och medan jag passerar och gänget av små pojkar till höger är en bit bakom mig, hör jag någon av dem skrika över gatan. "Jag hade till och med dödat din mamma.". En pojke så liten att han möjligen blivit berörd av vindraget från min cykel när jag for förbi.....




Fri vers av Tjeckspeare
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-23 17:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Världen har blivit svår för de små...

denna dikt är en spegel av världens förändringar.

det finns krafter som äter oskuldfullhet men det är inte försent ännu.

fint budskap av dig Mattias.

bokmärker denna.
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tjeckspeare
Tjeckspeare