Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte vad jag tycker längre, varför kan jag inte ha riktiga känslor? som riktiga människor, med riktiga problem. var för kan jag inte tro på att det är kärlek, men det är det ju inte. eller...


än en gång är det annnorlunda

inte för att jag inte gissat det för länge sen,
men i alla fall,
varför gör du så här mot mig?
jag saknar dig!
men är det inte precis samma känsla som jag kännt hunra tusen gånger förr?
och varje gång har det vart något annat

-nej det här är något nytt.

det sa jag förut med,
varendaste j***a gång har jag sagt det
men denna gång är det annorlunda,
denna gången vet jag att du känner någonting för mig.
ska man ta det tillfället?
ska man ta tjuren vid hornen och...
när man gråter sig till söms bara för att man inte vet,
är det fel?
ska det vara så?

-vadå ska?

-här skas ingenting!

-här ska aldrig skullas något häller

men någonting är det ju
ska jag bara låta det smyga förbi?




Övriga genrer av pyre
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 18:53



Bookmark and Share


  SilverAngel
man känner in sig, och många gånger har jag känt så...
Bra skrivet....
2008-08-27

  Dontlove
Jag känner igen känslan allt för väl
Bra skrivet applåder till dig
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre