Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nä, jag vet, den saknar vädrets maktspel


Var gång du kall... (High Q)








...ar mitt sinne för

intellekt vill du avtvinga

mig ett gesällprov




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2008-07-19 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP