Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Känslan att ha dig här nu
Obeskrivlig
När jag vet att du bryr dig
Blir jag värdefull för någon
Att veta att du bryr dig om mig
Vill jag alltid veta om

Vissa dagar är allt likt en dröm
Din omtänksamhet har ingen gräns
Kan ingen få slut på tröst och kramar?
En vacker dröm
Dagarna går, och här är du
Vid min sida, här för alltid
Obeskrivlig kärlek utan gränser




Fri vers av Mallizzz
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-07-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz