Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jag säga nåt


säga nåt

jag ska säga nåt
nu säger jag det
och nu har jag sagt det
så det så!




Övriga genrer av maritta
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maritta
maritta