Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm

Dröm dröm men man är väl döm. Kan inte få dig,inte nå dig. Jag vill ha dig,ta dig. men får ej dig. Mitt liv är i kras. knappast någon extas. Tänk om jag fick dig inget kras bara en massa extas. Jag tror du vet vi skulle få de het, älska till vanvet. Men detta är bara en dröm, jag hoppas du har bra sömn. De har jag när jag drömmer om dig, för jag kommer aldrig glömma dig. Får nu bara drömma om dig. Bättre än inget alls. Fast nu drar jag en vals. Vill bara slänga mig runt din hals. Jag älskar dig min dröm.




Fri vers av crazy lady
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-07-23 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy lady