Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåren i mitt minne

En prästkrage vajar i vinden.
En tår rinner ner på kinden.
En gräshoppa spelar sin sång.
Ännu en tår på kinden.
Solen skiner mellan ekens blad, när ska jag bli glad.
En svala flyger högt i skyn, som ett moln den flyr.
Bort mot horisonten, den försvinner som ett minne.
Dimman lägrar sig, jag ser inget, en tår ett minne.
Du är min tår i mitt minne.
Jag ska aldrig glömma dig.




Fri vers av crazy lady
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-07-25 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy lady