Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömde drömmar

 

drömde drömmar i nattens 

sena timmar

fastän jag var vaken

som aldrig förr

så helt

bedårande fin

var Du 

 

lekte lekar i vatten

där fiskar simmar

jag var helt naken

vid Ditt hjärtas dörr

så helt

bedårande fin

var Du

 

dröm drömmar

lek lekar

vart är ni nu?

 

dröm drömmar

lek lekar

och var är Du?

 

jag som åter vill

smeka in natten

och morgonen med Dig

 

natten ropar sitt till

i porlande bäckvatten

söker jag i källan i Mig

 

kom åter bli mitt vin

livet är uppkorkat

och längtan vill smaka

 

kom dröm mig till Din

väntar i längtan uttorkad

tills dess ska jag vaka

 

drömde drömmar i nattens 

sena timmar

fastän jag var vaken

som aldrig förr

så helt

bedårande fin

var Du .................................

 

 

kb

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-14 03:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-04-18

  poetryGirl
så vackert
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP