Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

De är gryning. Solens ljus bländar mig. Som allt annat i mitt liv.
Vet inte vad jag vill. Men kanske nu nu i soluppgång. Ja jag får hopp. En ny dag gryr, känner glädje vad har hänt. Jag har bestämt mig i solens bländande sken. Jag vet äntligen vad jag vill. Tårar kommer, men inte av sorg utan av glädje. Jag har bestämt mig,vad jag vill med mitt liv.
Äntligen äntligen jag vill ha värme o kärlek.
De inte du kunnat ge. Jag måste nu gå vidare älskling. De känns hårt,men jag måste tänka på mig fast de känns svårt.
Nu ska ut o finna mig värme o kärlek.




Fri vers av crazy lady
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crazy lady