Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Ton

Tystnad, lyssna;
Och Hör på den ljuva sommar ton.
En Ton av frihetens vindar.
Vindar som flyger, genom värden vår.
Den bära en ton, av livets sång.

Så Tystnad, å Lyssna;
Till livets sång,
En sång om frihetens makt.
I värdar av liv,
Där hunger och makt, är minne blott.




Fri vers av FIG-GHD742
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FIG-GHD742