Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du håller på att förlora mig

jajajajajajajajajajaja

skit också


att det blev såhär
för jag önskar
jag kunde
vrida tillbaka
tiden till
då allt var bra



du lever
säkert som
fisken
i vattnet
som man brukar säga
du är säkert nöjd
och satisfied
with yourself

men då
är vi varandras
motsatser du och jag
baby

jag
är långt
ifrån vad ni
människor
skulle kalla satisfied

det
är ett
helvete
allt det här

för han
säger att


för han säger
att



ja, vad
säger han egentligen?



ingenting





jag önskar jag
slutade
här
för jag vet
om
att
det är slut


och jag
vet om
att ord inte
räcker
för att tala
om den
frustration
jag känner


jag kan inte ens
säga till dig
vad jag känner
för då hade du
kallat mig
drama queen
och sagt
stay away from
me


så istället
säger jag till dig






älskling,



du håller på

att förlora mig







förlora
mig


från dig




Fri vers av fredag
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-31 10:06



Bookmark and Share


  Ellioth
it's a two-way street.
2008-08-06

  Patrik M/nsson
det här var anorlundatilltalande.
2008-08-04

  Janis Karlsson
Snygg text, gillar särskilt sista stycket!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag