Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Total Symbios.


Dina fingeravtryck är mina

de talar samma språk

sammetslena heta tankar

kärleksvärme ut in

in ut

in

vi, bara vi i hettans tanke

vibrationen är i oss

explosionen tar vi hand om

tillsammans.


B.M.N-R 2004-03-21




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-05-06 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund