Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt Singel 4

Går på bio själv och ser paret bredvid.
Tycker det är skönt att det inte är hon som är killen som tjejen är på hela tiden.
Sätter sig ner och njuter av filmen själv.




Övriga genrer av Stolt Singel
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-02 17:47



Bookmark and Share


  lyckeli
Japp, DET är skönt...
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Stolt Singel