Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligt ögonblick

Springer glad och lycklig grusvägen fram.
Förbi sädesfält och hagar.
Här och där skymtar en liten stuga.
Viker av på en skogsstig.
Träden susar, myggen sisar.
Över berg och små kullar.
Kommer så fram till Bråviken.
Med havet på min ena sida och
skogen på den andra har jag snart
fullbordat min joggingtur.
Bryggan hägrar som belöning.
Avslutar min idrottsliga insats
med ett ljuvligt dopp.
Belåtet skvalpar jag runt.
Tar några simtag.
Flyter på rygg och letar efter moln.
Finns inga.
Helande stund att återkomma till i
tankarna när livet biter tag.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 19:52



Bookmark and Share


  jardan
Härlig läsning med ett slut som är så sant.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP