Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är säkert många fel stavningra i denna text men ni får stå ut med det tills jag har fått ordning på min dator ochkommer åt stavnings programet och som jag sakt förut jag har dyslexi :)


Du fans där för mig

Sitter här hemma nu och tänker på dig

Du fans där för mig i Norrland

Du höll om mig, älska med mig,kyste mig och bara fans till

Jag kan inte glömma den dagen vi åkte ut till Luleå skärgård
På båten vi var på och myste i solen och naturen så vacker

Kvällen tog du med mig på resturang och åt gott med dina vänner

Du anar inte hur mycket jag uppskatta allt du gjorde för mig

Jag saknar dig

Vet att du och jag får ha våra minen att minas

För oss själva

Jag vill bara att du ska veta att jag uppskatta allt det fina vi hade
Och sista kvällen var helt underbar

Vi ses när vi ses och jag hoppas att det blir snart

Jag vet att du går vidare i ditt liv och jag i mitt

Hade det varit annurlunda om jag bot kvar i norrland?
kanske att det skulle vara så men jag vill inte spekulera i det
för det är inte någon ide för nu är det som det är

Du är där jag är här

Tack för allt och för att du fans där för mig




Övriga genrer av Dontlove
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-04 00:04



Bookmark and Share


  sunflower
Du väckte mina minnen från luleå

snäll du e

Vackert skrivet till din vänn
hoppas de ses igen.
2008-08-17

  Kalle.O
Norrland är magiskt!!
Fin text!
2008-08-11

  Havsbris
Vilka känslor jag
går genom med
resan i dina ord...

en fröjd till sinnen
och själen... ;o)

jag har varit där, jag
har sett det, jag vet
vad du känner och
pratar om... ;o)

otroligt att läsa dig,
en lysande och flammande
eld, spelar ingen roll
om jag hittar på ord
igen hahahah du gör
mig att le varmt , tack!!

Superb och gratulerar
på plats som läsvärd,
du är alltid även utan att
sitta där vännen ;o)

du är dina vänner nr.1
alltid ;o)
skål och kram!
2008-08-10

  aol
vacker gillas tack
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove