Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu börjar det, nu gäller det
Nu finns hoppet, nu råder längtan
Drömmen ler, magen myser
Nu börjar det, nu gäller det




Fri vers av Ronja Lundberg
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 00:05



Bookmark and Share


  Carin
Får mig att tänka på Kajsa Bergqvist precis innan hon hoppar när hon håller på att slå sig för låren :D
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Lundberg
Ronja Lundberg