Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur eller människa?

Såg du fågeln som en gång grät?
Såg du musen som en gång förlät?

Myran som försvann, ugglan vars berättelse är sann.
Snokens bortviskade vits, hönans misära sits.

Såg du minken som stegade mot döden med mod?
Såg du älgen som ensam kung i skogen en gång stod?
Såg du människan som enbart ville ha något själv, eller var det du?




Fri vers av sincan
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-04 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan