Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

down the seaway with that strange feeling hidden in my little blue hat



andas in










alla ord är fel

dom trillar dom halkar
på vägen genom halsen

blodröda ljus med kärleksdoft
armar runt midjor och blickar som möts klockan 21.03

följer mig till dörren


faller in i mörker bakom mossgröna gardiner
som dras för när
det blir för ljust för mörka ögon


sekunder av varma tysta
nätter


jag äts upp inifrån
blir ett hål
i något som är svart


svävar precis ovanför ytan

glittrande saltvattendroppar liftar med vinden
tummen upp, jag ska gifta mig med mr. fredriksson av porslin
nallebjörnen med himmelsblå rosett, på hyllan byggd av mossa
långt in i skogen inatt
välkommen Herr Kanin, stig in, stig in

glittrande ögon, ler mot henne

gömmer presenter av prickig bomull
i det långa, mjuka håret



ensamma nätter




håller andan




Fri vers av Gabriellan
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 01:20



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
jag gillar detta, annorlunda, inte så mainstream som mycket annat
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan