Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*******


Din röst.




Orden klingar i mina öron

du

du är

du är underbar

likt ett ljuvligt vindspel

mjukt tingitingkling

ingen sol

blå himmel eller

grönt gräs

endast din kärleksfulla röst

ivrigt talande

med tyngd och känsla

sätter du mig

på en piedestal.


B.M.N-R 2004-04-07




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-05-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund