Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FJÄRRANIFRÅN

jag såg er stå i fjärran
när jag svek
jag satt på stadens fina
bibliotek
jag läste proletären
och njöt av atmosfären
som om livet bara vore
nåt slags lek
likt den vårvind
som glatt dansar
kring vår å
ser jag på med mina
junihimmelsblå
även om jag är bedragen
är jag ändå djupt betagen
av det välbefinnande
som jag kan nå

LARZ GUSTAFSSON 080329






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 07:39



Bookmark and Share


  wellness tina
alltså. jag Måste säga att jag är betagen!
Du är en talang Larz.

Tack
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP