Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ELEKTRISKA IMPULSER

när elektriska impuler
skär igenom barriärer
kan de riva alla hinder
och förvandla atmosfärer
och när heta blickar skickas
skär de genom järn och pansar
inga skygglappar kan dölja
att en värld i lågor dansar
denna eldsvåda kan inte
släckas ens av oceaner
kroppar invaderas av
promiskuösa partisaner
vi må leva hur spartanskt som helst
och vara puritaner
i ett nu kan vi förvandlas
till en samling kurtinsaner
är förhållandena gynnsamma
för elektriciteten
blir vi töjbara och tänjbara
som elasticiteten
när elektriska impulser
härjat fritt och har gjort sitt
kan det bli en märklig gråzon
för då blandas svart och vitt

LARZ GUSTAFSSON

080804




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-04 12:56



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Asså Larz, I have to tell you!

Bra skrivet, och fan - dina poser är ju skitbra! :)


Tackar!

x
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP